Stedendriehoek

*LIVEBLOG* Deze Apeldoornse bedrijven sluiten hun deuren

APELDOORN – In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De volgende Apeldoornse bedrijven laten weten dat ze hun deuren voorlopig sluiten. 

Adam Brandstore

Aquacentrum Malkander

Vanwege het coronavirus is op 14 maart 2020 besloten om Aquacentrum Malkander tot nader order volledig te sluitenDat betekent dat alle baden gesloten zijn en er geen activiteiten zoals Aquasporten en zwemlessen gegeven worden. Ook is het niet mogelijk om recreatief te zwemmen.

Betty Barclay

BLA-BLA

Capital

C&A

Claudia Sträter

CODA

Voor CODA staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus heeft CODA besloten haar deuren tot en met 31 maart te sluiten. CODA volgt daarmee de richtlijnen van het RIVM.

De sluiting geldt voor CODA Museum, Café, Winkel, Archief & Kenniscentrum, Centrale Bibliotheek, alle Jeugd- en Buurtbibliotheken, CODA De Maten, CODA dok Zuid en de CODA Boekenbus. Alle activiteiten, workshops, lezingen en samenkomsten in welke vorm dan ook zijn geannuleerd.

Costes

Douglas

EXPO

Foot Locker

Game Mania

Gigant

Gigant is tot en met 6 april gesloten in verband met maatregelen rondom het coronavirus. Dit betekent dat alle concerten, dansfeesten, filmvertoningen, andere voorstellingen en cursussen tot en met 6 april zijn afgelast. Kaartkopers worden zo snel mogelijk waar mogelijk persoonlijk geïnformeerd. Cursisten worden direct geïnformeerd door hun docenten.

H&M

Het Groene Salet

HuidVit

Ciska Haverkamp van HuidVit bezorgt nu gratis.

Hunkemöller

ICI PARIS XL

ING

HOBO Hifi

Jeans Centre

KPN

LAB02

Femke ten Berge van woon- en cadeauwinkel LAB02 opende een webshop en bezorgt nu alle bestemmingen thuis.

Le Ballon

Livera

Loket 13

Mango

M&S

Miss Etam

Nootzaak

Originele Boothout Meubels

Orpheus annuleert alle voorstellingen en evenementen

Terwijl de avondfestiviteiten rondom de 55e verjaardag van Orpheus bijna los zouden barsten, kwam het bericht binnen. Per direct worden tot 31 maart landelijk alle evenementen met meer dan 100 mensen afgelast. Voor Orpheus betekent dit dat alle voorstellingen en concerten, maar ook congressen en events geen doorgang zullen vinden.

Gezien de uitzonderlijke situatie kan Orpheus kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Er wordt allereerst gekeken naar de mogelijkheden om het concert, de voorstelling of het evenement naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig. Zodra er meer bekend is, worden kaartkopers op de hoogte gebracht.

Mirjam Barendregt, directeur van Orpheus: “Het is zuur dat juist vandaag op onze 55e verjaardag deze maatregel is afgekondigd. Wij respecteren de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd, want de volksgezondheid heeft natuurlijk prioriteit”.

Outlet Beermann

Paprika

Purdey

Rabobank

RePop

ReShare Store

Score

Sneakers

The Sting

TK Maxx

T-Mobile

Tommy Jeans

Van Haren

Van Beek Bedden

Van Os

Vodafone

Vogel lijsten en kunstuitleen

Villa Chocola

WE Fashion

Zara