Stedendriehoek

Lindbergweek bij Klein Optiek

APELDOORN – Van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 mei is het Lindbergweek bij Klein Optiek Oogzorgcentrum op winkelcentrum Eglantier (nummer 501). Tijdens deze week is de gehele nieuwe collectie van Lindberg vanuit Denemarken in de winkel aanwezig. Dit is een unieke en uitgelezen kans om op een veilige manier de nieuwste collectie te kunnen bewonderen en passen.

Gepatenteerde technische innovaties van Lindberg, samen met zorgvuldig ontworpen en vervaardigde details, hebben een revolutie teweeggebracht in moderne brillen. Lindberg heeft alles weggedaan wat niet essentieel is, inclusief alle schroeven, klinknagels en lassen. Dit betekent dat de frames ongelooflijk sterk en flexibel zijn – en toch tot de lichtste en meest comfortabele ter wereld behoren.

Tijdens de Lindbergweek krijgt men tot wel 150 euro korting op maatwerk glazen. “Zoals u van ons gewend bent maken we er een leuke dag van, maar wel volgens de richtlijnen van het RIVM”, vertelt eigenaar Johannes Veldhoen. “Daarom maken we graag een afspraak om u ruimte en veiligheid te kunnen bieden.” Bel naar 055-5421337 of kijk op de website optiek.com