Stedendriehoek

Lekker sporten en bewegen in de vakantie

APELDOORN – De herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur, met allemaal leuke sport- en beweegactiviteiten voor alle leeftijden. Deze activiteiten worden van maandag 16 tot en met zaterdag 21 oktober door Sportservice Apeldoorn georganiseerd in samenwerking met veel Apeldoornse verenigingen.

“Neem op maandag deel aan een clinic padel of een clinic bij de MMA Academy (mix van Braziliaans jiujitsu, kickboksen, karate en judo) tijdens de Maten Open. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je je melden bij een van de twee verenigingen”, aldus een woordvoerder van Sportservice Apeldoorn.

Speurtocht

“Woensdag 18 oktober staat in het teken van een gezellige instuif bij KDO. Kom lekker samen met vriendjes sporten uitproberen. Trampoline springen, kickboksen, hip-hoppen, free runnen en voetballen. Er staan allemaal gave activiteiten klaar onder uitstekende begeleiding van de verenigingen of de vakdocenten van Sportservice Apeldoorn. Kom je ook tussen 09.30 en 12.00 uur lekker meedoen?”

De inmiddels welbekende Binky’s speurtocht wordt georganiseerd in het Mheenpark op donderdag 19 oktober. “Kun jij alle Binky’s (letters) vinden? Heb je er eentje gevonden? Dan staat er een leuke beweegopdracht op je te wachten. De beweegopdrachten zijn ook voor kinderen met een beperking goed uit te voeren. Een leuke activiteit om samen met je kind(eren) in beweging te zijn.”

Orderbos Open

“Deze actieve week sluiten we af met de Orderbos Open op zaterdag 21 oktober. Tussen 13.00 en 16.00 uur kun je een hele middag gratis sporten. Sluit aan bij de sportverenigingen die maar liefst tien gave sportclinics organiseren. Je kunt deelnemen aan maximaal drie verschillende clinics. Inschrijven voor de clinics kan via de website www.sportserviceapeldoorn.nl/herfstvakantie