Stedendriehoek

Leescadeau van gesloten bibliotheek

APELDOORN – CODA lanceert in samenwerking met Koninklijke Bibliotheek de ThuisBieb-app. Deze app is gratis te downloaden voor iedereen, lid of (nog) geen lid van de bibliotheek.

“In de ThuisBieb-app vindt men honderd e-books die tot 10 mei gratis online beschikbaar zijn, ook als je (nog) geen lid bent van CODA Bibliotheek. Een leescadeau waarmee we iedereen toegang willen geven tot een mooie selectie boeken, ook nu we fysiek helaas gesloten zijn. Op dit moment is de app alleen toegankelijk voor IOS-gebruikers. Zodra de app ook beschikbaar is voor Android in de Google Play Store, delen we deze informatie direct via onze website en onze social media-kanalen”, aldus Tanja Offerein.

Voor ieder wat wils
“De brede selectie bevat voor ieder wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als Rinkeldekink van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine Hard Gras. Daarnaast vind je er ook titels als Post voor Rus Ordelman van Bette Adriaanse, De mentor van Tessa Kollen en Mindgym work-outs van Wouter de Jong. Jongere lezers vinden in de app, naast bekende titels zoals Stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als Toverhanden van Chris Winsemius en Alaska van Anna Woltz.”

#ikleesthuis
De ThuisBieb sluit naadloos aan op eerdere initiatieven om mensen te wijzen op het online aanbod van de Bibliotheek. Samen met de CPNB werd de campagne #ikleesthuis gelanceerd, en in de LuisterBieb, de Bibliotheek-app voor luisterboeken, zijn ruim honderd extra titels toegevoegd die beschikbaar zijn voor iedereen. Via www.coda-apeldoorn.nl/cultuurthuis en via Facebook, Twitter en Instagram (@CODAapeldoorn) wordt niet alleen recente informatie, maar ook heel veel lees- en doetips gedeeld.