Stedendriehoek

Lavorista arbeidsrecht advocatuur, nieuw advocatenkantoor in Deventer

In Business Center L’Arc en Ciel aan de Zutphenseweg in Deventer is per 1 maart 2021 een nieuw gespecialiseerd advocatenkantoor gevestigd. Lavorista arbeidsrecht advocatuur richt zich volledig op het arbeidsrecht en is er voor werkgevers en werknemers.

Net even verder kijken
Maarten Riepma is de oprichter van het kantoor. “Een arbeidsconflict of een dreigend ontslag brengt vaak de nodige stress met zich mee. Niet alleen bij werknemers, maar ook bij werkgevers. Dat laatste wordt nogal eens onderschat. Bij ontslag, bijvoorbeeld via een vaststellingsovereenkomst, komen bovendien veel verschillende aspecten kijken. Ik merk dat cliënten het daarom prettig vinden als er net even wat verder wordt gekeken. De juridische aspecten van een zaak zijn natuurlijk belangrijk, maar zijn zeker niet het enige wat telt. De wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht is complex en daar komt de huidige coronasituatie nog eens als extra complicatie bij.”

Een moderne klantgerichte werkwijze
Lavorista hanteert een formule die aansluit op de wensen van de moderne consument in onzekere tijden. Transparantie en duidelijkheid zijn daarbij kernwaarden. Zo zijn de tarieven zichtbaar op de website en kunnen gesprekken ook buiten de reguliere kantoortijden worden ingepland.

Cliënten worden actief betrokken bij alle  stappen in hun zaak. Er geldt bovendien een ruimhartig declaratiebeleid. “Soms moet je even kijken wat reëel en wenselijk is voor beide partijen.”

Deze werkwijze komt wellicht doordat Riepma jarenlang in het bedrijfsleven heeft gewerkt. “Ik heb een wat andere achtergrond dan de traditionele advocaat. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is een dienstverlenende instelling mijn tweede natuur. Uiteindelijk gaat het ook in de advocatuur om klanttevredenheid. Althans, daar zou het wat mij betreft wel om moeten gaan.”

Het kantoor bevindt zich centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, zo’n 5 minuten vanaf afrit 23 van de A1. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Lavorista arbeidsrecht advocatuur is gevestigd in Business Center L’Arc en Ciel aan de Zutphenseweg 29D in Deventer. Voor informatie: www.lavorista.nl, info@lavorista.nl en tel. 0570 745970.