Stedendriehoek

Laatste kans! Breng nu je bod uit!

APELDOORN – Het is bijna zover! De Silo wordt eind mei opgeleverd. Voordat we starten met opleveren willen we je nog één keer de kans geven om binnen te kijken. Noteer zaterdag 4 mei in je agenda, want dan organiseren we een open huis met een unieke primeur: met nog slechts twee beschikbare appartementen, kunnen geïnteresseerden een bod uitbrengen!

Ontwikkelaar Daphne Welmer van Dura Vermeer vertelt: “De laatste twee appartementen bevinden zich op de vierde en vijfde verdieping: appartement Helios op de vierde en penthouse Zenit op de vijfde verdieping. Beide appartementen bestaan uit twee royale slaapkamers en een mooi afgewerkte badkamer. Op het balkon heb je al vanaf ‘s morgens tien uur de zon!” Met een woonoppervlakte van maar liefst 114 vierkante meter en een 13 vierkante meter groot balkon op het zuiden, bieden deze appartementen een zee aan ruimte, licht en comfort. En dat mét uitzicht over de stad Apeldoorn.

Levendige omgeving
Je kunt er bijna niet omheen, De Silo staat op de perfecte locatie. Het stadscentrum om de hoek, station Apeldoorn op loopafstand en een gezamenlijke woonkamer aan het groene Havenpark vormen het recept voor een fijne woonplek. “Wat is er nu heerlijker dan ontspannen en genieten van het prachtige weer langs het Apeldoorns kanaal”, vertelt Daphne enthousiast. Vanuit de gemeenschappelijke woonkamer loop je eenvoudig door het park naar de waterkant. “Als bewoner van De Silo heb je het geluk om deze plek recht voor de deur te hebben!”

Op zaterdag 4 mei is het open huis gepland van 10.00 tot 14.00 uur bij De Silo, Havenpark 3 in Apeldoorn. Ontdek het gebouw, geniet van het uitzicht en ga in gesprek over de mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd, maar ben je op 4 mei niet beschikbaar? Geen zorgen. Er is altijd nog de mogelijkheid om op een ander moment met de makelaar een bezoekje te plannen. Neem daarvoor contact op met makelaar Gerlof van ten Hag Makelaars via 055-3030030. Bekijk de website: www.desiloapeldoorn.nl