Stedendriehoek

Laat je promotiemateriaal maken van honingraatkarton

Ben je voor je product of bedrijf op zoek naar mooie promotiematerialen? Kies dan voor honingraatkarton. Deze kartonsoort is duurzaam, oersterk en bovenal voordelig om te produceren. Dat maakt het een gewilde materiaalsoort om displays of andere promotiematerialen van te maken. Ideaal wanneer je een winkeldisplay nodig hebt, of een kartonnen pop. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van honingraatkarton, en hoe je het kunt gebruiken voor jouw marketingacties.

Een display van karton
Als je denkt aan karton, denk je misschien niet aan de stevigste materiaalsoort. Honingraatkarton bewijst dat karton wel degelijk sterk kan zijn. Door de bijzondere structuur, die wel iets wegheeft van een honingraat, is deze kartonsoort uitzonderlijk stevig. Daardoor kun je er van alles van maken, van een toonbankdisplay tot zelfs meubelen zoals krukjes. Heb je een display of kartonnen pop van honingraatkarton, dan is het niet erg als die een keertje omvalt of als een kind er tegenaan stoot. Hij zal niet snel beschadigen en gaat daardoor lang mee. Wel zo prettig wanneer je hem voor een langer durende marketingactie wilt gebruiken.

Wat zijn de voordelen van honingraatkarton?

  • Honingraatkarton laat zich gemakkelijk vervoeren en opslaan.
  • De stevige buitenplaten en coating zorgen ervoor dat het bestand is tegen vuil en vocht.
  • De kartonsoort is relatief voordelig in vergelijking met andere materiaalsoorten zoals kunststof.
  • Daarnaast is het duurzamer dan kunststof en kan het gerecycled worden.
  • Je kunt er allerlei promotiematerialen mee maken, van displays tot kubussen en poppen.

Een op maat gemaakte display
Heb je een product dat je op een mooie manier in een winkel uit wilt stallen, dan kan het een goed idee zijn daar een op maat gemaakte winkeldisplay of voor te laten maken. Een specialist kan je daarbij helpen. Hij kan je goed adviseren over het ontwerp en de materiaalkeuze. In veel gevallen is honingraatkarton in alle opzichten de beste keuze. Met honingraatkarton kun je zelfs in kleine oplagen voordelig promotiematerialen laten maken. Ideaal wanneer je op zoek bent naar materialen voor een kortdurende actie, of voor op een beurs.