Stedendriehoek

Laat je lifestyle zien met sportieve merkkleding

Een joggingpak is al lang niet meer iets wat je alleen thuis draagt op dagen waarop je niet gezien wilt worden. Tegenwoordig kun je trainingspakken, tracksuits en hoodies tot de high end fashion rekenen. Steeds meer beroemdheden kleden zich in dit soort sportieve merkkleding, waardoor er een trend is ontstaan. Tracksuits voor heren hebben bijvoorbeeld een echte comeback gemaakt en zijn dit jaar volledig weer helemaal in de mode. Je draagt dit soort sportieve merkkleding niet alleen naar de sportschool, maar vooral ook daarbuiten. Daarmee draag je jouw sportieve lifestyle uit.

Tracksuits die opvallen
Tracksuits zie je steeds vaker terug in de mode. Het is een kledingstuk dat de grens tussen streetwear en high end fashion opzoekt. Tracksuits worden gedragen door professionele sporters om hen voor of na een wedstrijd warm te houden, of om tijdens de warming up in te sporten.

Zo’n tracksuit bestaat uit een bovenstuk en een onderstuk. Het bovenstuk is vaak een sweater, vest of hoodie, en het onderstuk een stijlvolle slim fit broek. De kleding is gemaakt om naadloos op je lichaam aan te sluiten. Dit zorgt niet alleen voor een sportieve en stijlvolle look, maar ook dat een tracksuit bijzonder comfortabel zit. Merkkleding is doorgaans ook gemaakt van hoogwaardige materialen die goed aanvoelen wanneer je ze draagt.

Stijlvolle hoodies
Een comfortabele hoodie was nog nooit zo stijlvol. Hoodies zijn comfortabele sweaters met een capuchon die vaak van joggingstof zijn gemaakt. Ze kunnen met of zonder rits zijn gemaakt. Misschien denk je bij een hoodie aan een oversized sweater, maar er bestaan ook hoodies met een slim-fit pasvorm die mooi op je lichaam aansluiten. Hoodies voor heren kunnen hierdoor bijzonder sportief en stijlvol zijn. Door de strakke aansluiting krijg je een mooi en sterk silhouet. Een merkhoodie kan onderdeel zijn van een tracksuit, maar is ook los te verkrijgen.

Meer dan kleding
Trainingspakken zijn dus niet meer beperkt tot de sportschool alleen. Met sportieve merkkleding laat je zien wat jouw lifestyle is. Met accessoires zoals een stijlvolle cap en strakke footwear maak je je outfit compleet. De kleding is gemaakt om in te bewegen en onderscheid zich door zijn strakke design en de hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij de productie. Dat zorgt ervoor dat een merktracksuit lang meegaat en goed past bij jouw manier van leven.