Stedendriehoek

Laat 28 februari uw munten, penningen en bankbiljetten taxeren in Apeldoorn

Wat zijn uw munten waard?

Heeft u thuis oude munten, penningen of bankbiljetten liggen en u wilt de waarde ervan weten? Dan biedt “MUNTTAXATIE.NL” bestaande uit vijf beroepsnumismaten u vrijblijvend de gelegenheid hiertoe! Samen hebben zij meer dan 100 jaar kennis en ervaring.

Taxaties in het land

Binnenkort organiseert “munttaxatie.nl” een aantal taxatiedagen bij u in de buurt. U wordt kosteloos geïnformeerd wat uw munten, penningen en bankbiljetten aan de hand van de huidige marktsituatie kunnen opbrengen. U kunt inbrengen ter veiling of eventueel verkopen na legitimatie.

In Apeldoorn is er een taxatie dag op woensdag 28 februari 2024, van 13.00 – 17.00 uur in het Fletcher Hotel Apeldoorn, aan de Soerenseweg 73.

Een dag ervoor, 27 februari 2024, is er ook een taxatie dag in Westervoort. Ook van 13.00 – 17.00 uur in Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11.

De vraag: “Wat zijn uw munten waard?” wordt dan beantwoord.

De experts taxeren op deze taxatiedagen kosteloos de door bezoekers meegebrachte munten, penningen en bankbiljetten op basis van de huidige marktwaarde.

Men kan zich tijdens deze dagen ook vrijblijvend laten informeren over inlevering voor internationale muntenveilingen of eventuele verkoop na legitimatie.

Alle dagen is de entree gratis.

Zie voor verdere informatie: www.munttaxatie.nl