Stedendriehoek

Kriebelz Restaurant van het Jaar Gelderland

TERWOLDE – Ze deden al vaker mee aan de verkiezingen Restaurant van het Jaar, maar dit jaar was het streven om ook landelijk het podium te behalen. En ook dát is Brasserie Kriebelz uit Terwolde gelukt: naast de nummer één te zijn van zowel gemeente Voorst als provincie Gelderland, hebben ze landelijk podiumplaats nummer drie behaald.

Eigenaren René en Helma Zeisseink zijn nog flink onder de indruk van de uitslagen rond de verkiezingen Restaurant van het Jaar. Hun Brasserie Kriebelz stond al vaker in de spotlights en de titel voor de gemeente en provincie werd ook in 2022 behaald. Dit jaar legden ze de lat nog wat hoger, want hoe mooi zou het zijn wanneer ze ook landelijk een podiumplaats zouden bereiken? ‘Met liefde kan alles’ is de slogan van de welbekende Brasserie aan de Dorpsstraat in Terwolde. Die liefde wordt ook gevoeld door de vele gasten. Een warm welkom in een sfeervolle omgeving van een pand dat een waardevol stukje historie ademt. Het succes van de Kriebelz Dealz en extraatjes voor de VIPs zijn dusdanig, dat reserveren absoluut noodzakelijk is.

Helma Zeisseink: “Onze zaak zit wekelijks meestal vanaf de donderdagavond al helemaal vol, soms al weken van tevoren. Daarom vragen wij ook altijd aan onze gasten, zowel op onze website, advertenties én in onze maandelijkse nieuwsbrieven, om vroegtijdig te reserveren. Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel; dat kunnen we alleen garanderen wanneer we wéten hoeveel gasten we aan tafel hebben!” Wie VIP wordt bij Brasserie Kriebelz – het is gratis – heeft wat streepjes voor. Maandelijks ontvangen duizenden VIPs namelijk op de eerste zondag van de maand de nieuwsbrief Kriebelz NieuwZ, met allerlei leuke weetjes over bijvoorbeeld gerechten én fijne aanbiedingen. Extraatjes voor aan tafel op het gebied van eten en drinken.

René: “Maandelijks hebben we een uitdagende prijsvraag waarbij de winnaar een volledig verzorgd diner voor twee inclusief consumpties kan reserveren. Daarnaast verloten we maandelijks een geheel verzorgd arrangement onder al onze VIPs c.q. nieuwsbrieflezers.” Dit jaar werd gestreefd naar een landelijke podiumplaats. Via social media en de nieuwsbrief werd gasten gevraagd om te stemmen, want Restaurant van het Jaar is een publieksprijs. Het bracht de zaak op podiumplaats nummer drie. “Zelfs een landelijke podiumplaats, in één woord: fantastisch!” aldus de eigenaren René en Helma. “Wij bedanken iedereen die op ons heeft gestemd! Dit is een enorm groot compliment aan het gehele team van onze brasserie. Want we doen het allemaal samen! Onze toppers in de keuken, onze kanjers in de bediening en ook de bikkels van het huishoudelijke team. Want ook voor álle medewerkers van Brasserie Kriebelz geldt: met liefde kan alles!”