Stedendriehoek

Korenconcert in Apeldoorn

APELDOORN – Op zaterdag 9 februari 2019 geven de koren Choir4Hope uit Barneveld onder leiding van Peter Overduin en het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor onder leiding van Jacob Schenk een gezamenlijk korenconcert in de Mariakerk, Hoofdstraat 18. Verder werken aan deze avond mee: sopraan Annelies Schep, de pianist Gezinus Veldman en de organist André de Jager. Het belooft een zeer afwisselende avond te worden waarin ook plaats is voor samenzang van bekende liederen.

De opbrengst van deze avond is voor de kankerbestrijding. In het bijzonder voor de stichting Support Casper van de bekende arts Casper van Eijck. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker. Op de avond zelf zal het doel verder worden toegelicht.

De deuren gaan om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is voor volwassenen 10 euro per persoon en voor kinderen tot en met 12 jaar vijf euro per persoon. Voor de kaartverkoop en inlichtingen kan je terecht bij Diana Pul via 0342-412602, info@jdpul.nl of loop binnen bij CLC boeken en muziek, Asselsestraat 58 te Apeldoorn. Verder zijn er kaarten bij de koorleden en s avonds aan de kerk verkrijgbaar.