Stedendriehoek

Koningskind Sprengenpark breidt uit met nieuwe ruimtes en meer kindplaatsen

APELDOORN – Koningskind Sprengenpark is verheugd om de uitbreiding van de kinderopvangfaciliteiten aan te kondigen. Vanaf heden opent Koningskind Sprengenpark de deuren voor kinderen en ouders met nieuwe ruimtes en meer kindplaatsen, waardoor ze nog meer gezinnen kunnen ondersteunen.

Er is veel vraag naar kinderopvang, daarom biedt Koningskind Sprengenpark nieuwe ruimtes aan met dezelfde visie, missie en hun meervoudige intelligenties, oftewel ‘de knaps’. De zijvleugel van de kinderopvang is helemaal opnieuw opgebouwd. Ze hebben de ruimtes in drie groepen gedeeld, namelijk in een babygroep, dreumesgroep en peutergroep. Alles is ingedeeld zoals u van Koningskind gewend bent. Op de nieuwe babygroep kunnen maximaal zes baby’s worden geplaatst, op de dreumesgroep elf en bij de peutergroep zestien kinderen.

Nieuwe ruimtes: de uitbreiding omvat gloednieuwe, speciaal ontworpen ruimtes die zijn ingericht om een veilige, inspirerende en stimulerende omgeving te bieden voor kinderen van alle leeftijden.

Meer kindplaatsen: met de toevoeging van nieuwe ruimtes kunnen we nu meer kindplaatsen aanbieden, waardoor nog meer gezinnen toegang krijgen tot onze hoogwaardige kinderopvangdiensten.

Kwaliteit en zorg: ons toegewijde team van professionele pedagogische medewerkers blijft zich inzetten voor de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en zorg. We streven ernaar om een warme en stimulerende omgeving te creëren waar kinderen kunnen groeien, leren en zich ontwikkelen.

Koningskind Sprengenpark is trots op deze uitbreiding binnen het huidige pand en kijkt ernaar uit om nog meer kinderen en gezinnen te verwelkomen in de vernieuwde faciliteit.

Bent u nog opzoek naar een kinderopvang? U bent van harte welkom op onze locatie voor een rondleiding. Aanmelden kan via onze website www.koningskind.nl, e-mail: hoofd.sprengenpark@koningskind.nl en telefoon 055-7370108.