Stedendriehoek

Knuffels met naam en geboortedatum zijn het perfecte cadeau om te geven dit jaar

Geschiedenis van knuffels
Wist je dat de eerste knuffels in Duitsland werden gemaakt in het jaar 1880. Het duurde eventjes voordat knuffels doorbraken maar dat veranderde al snel. In 1903 was het jaar dat de Teddybeer knuffel werd ontworpen en dat was gelijk een wereldwijde hit. Vanaf toen werd de knuffel één van de best verkochte cadeautjes ter wereld en dat is te merken. Elk jaar worden honderden miljoenen knuffels verkocht in allerlei soorten in maten.
Vroeger was de teddybeer een echte hit maar deze is al snel ingehaald door diverse knuffels uit tekenfilms of spelletjes. Een knuffel is van het woord knuffel afgeleid omdat knuffels meestal lekker zacht zijn en dus knuffelbaar.

Knuffels met naam
In de laatste jaren zijn knuffels met naam enorm populair geworden. Wanneer je een kijkje neemt in een kinderkamer dan zie je minstens 10 verschillende knuffels. Daarom zijn gepersonaliseerde knuffels tegenwoordig zo populair omdat deze er echt tussenuit springen.
Op de website bkado.nl kan je deze knuffels laten bedrukken met naam en ook nog een geboortedatum.

Knuffel rugzakken
Een nieuwe trend tegenwoordig zijn knuffel rugzakken. Dit zijn rugzakken voor kinderen die lijken op knuffels of poppen. In deze rugzakken kunnen ze spulletjes of eten en drinken in doen en meenemen maar school. Ook deze rugzakken kan je personaliseren met de naam van het kind. Handig wanneer meer kinderen dezelfde rugzak hebben.

XL knuffels
XL knuffels zijn supergrote knuffels en kinderen zijn er dol op. Wanneer je met een XL knuffel op de stoep staat bij de kinderen zullen ze niet weten wat ze meemaken. Omdat XL knuffels meer ruimte hebben kan er ook meer tekst op en kan de knuffel naast een naam ook gepersonaliseerd worden met een inspirerende tekst of een slogan.