Stedendriehoek

Kinderopvang in huiselijke sfeer

APELDOORN – Bent u op zoek naar een flexibele, spontane, kleinschalige opvang in huiselijke sfeer? Dan bent u bij De Kwetter aan het goede adres.

“Uw zoon en/of dochter zal opgevangen worden in een huiselijke omgeving, waarbij er aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en geborgenheid die een kind nodig heeft”, vertelt Judith Veldman, zelf moeder van twee kinderen. “Wij wonen in Apeldoorn, in de wijk Brinkhorst. Dicht bij het centrum, zodat eigenlijk alles op loopafstand is. Er zijn twee speeltuintjes in de buurt, de bibliotheek met zijn speelhoek is om de hoek en we hebben zelf een afgesloten tuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Er is voldoende speelgoed, zowel binnen als buiten, voor de verschillende leeftijden.”
De Kwetter is flexibel in tijden, maar om een richtlijn te geven: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 07.00 tot 19.00 uur. “Natuurlijk beschik ik over de juiste diploma’s en certificaten en sta ik ingeschreven bij de Landelijke Registratie Kinderopvang, zodat u aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag.”
Voor meer informatie, telefoon 06-81358669, e-mail info@dekwetter.nl en website www.dekwetter.nl