Stedendriehoek

Kia-dealer Van Mossel bekroond met ‘Top Dealer Award 2021’

Van Mossel Kia mag zich in 2021 één van de 5 beste Kia-dealerlocaties van Nederland noemen. De grootste Kia dealer van het land behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores. Kia Motors Nederland overhandigde de award tijdens de afgelopen Kia Dealer conferentie.

Kia Motors Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief  op hun prestaties. Naast de realisatie van de diverse doelstellingen, worden de prestaties ook gemeten over alle facetten die bij het klantcontact van belang zijn. Dit betekent dat er gekeken wordt naar alle beoordelingen op het gebied van klantgerichte dienstverlening die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. Kia-dealer Van Mossel heeft zich in het afgelopen, bijzondere jaar weten te onderscheiden. De award is een erkenning van de toewijding en optimale inzet van het gehele team.

“Met ons succesvolle en sterk geëlektrificeerde modelaanbod met (Mild) Hybrids, Plug-in Hybrids en volledig elektrische modellen, hebben we in 2020 wederom een zeer sterke groei gerealiseerd. Tot de dag van vandaag is Kia zelfs het nummer 2 automerk van Nederland. Dit succes is uiteraard niet enkel te danken aan het gewilde design en de veelbesproken kwaliteit van onze modellen of de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar, maar zeer zeker ook door onze klant- en service gerichte dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland. “Binnen de Kia-organisatie hebben vijf dealerlocaties zich weten te onderscheiden op het gebied van die klantenservice en daarom hebben we ze uitgeroepen tot ‘Kia Top Dealer 2021’. Onze felicitaties gaan uit naar het gehele team van Kia-dealer Van Mossel.”

De award werd tijdens de Kia Dealer conferentie uitgereikt aan dealer Van Mossel door Camiel van Meteren, Manager Retail Management van Kia Motors Nederland. Frank Daalhuisen van het winnende bedrijf is trots op de prijs. “Juist op contact momenten met onze klanten is het van het grootste belang dat wij een goede indruk achterlaten en de verwachtingen van de klant overtreffen”, aldus Frank Daalhuisen, Commercieel Directeur Van Mossel Kia. ”Wij zijn dan ook zeer vereerd dat de klanten onze service waarderen en dat we daardoor deze prestigieuze prijs hebben gewonnen. Naast onze persoonlijke service bieden wij onze klanten bij elke nieuwe auto een uitgebreid servicepakket dat onder meer bestaat uit de zekerheid van 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK en 7 jaar gratis navigatie updates”.