Stedendriehoek

Kerstmarkt voor het hele gezin

TWELLO – Na het succes van vorig jaar wordt de Kerstmarkt bij Restaurant De Vier Seizoenen nog mooier en groter. Wie zich helemaal in kerstsferen wil onderdompelen, is welkom op deze prachtige locatie in Twello op zondag 17 december.

De Kerstmarkt is zowel binnen als buiten. Op de Kerstmarkt vindt men originele en aparte standhouders op het gebied van fashion, kids, wellness, kerststukjes, handgemaakte originele cadeaus, beauty, massage en lifestyle. Naast het binnen- en buitenleven is er aandacht voor de heerlijkste hapjes en uiteraard zal de Glühwein niet ontbreken.

 

Kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Kerstmarkt, met onder andere een springkussen,  schminken door Prinses Elsa, leuke workshops onder leiding van Kinderactiviteiten het Kristal en broodjes bakken boven het kampvuur.  “Op de Kerstmarkt vindt u producten waarmee u uw smaakpapillen een plezier doet. Zoals u kunt verwachten van Restaurant De Vier Seizoenen. U keert gegarandeerd met een tevreden maag huiswaarts. Op onze Kerstmarkt mag het voorts niet ontbreken aan gezellige kerstliederen die gezongen worden door het koor Stemm Inn en door de kerstfanfare Excelsior; beide zijn afkomstig uit Twello.”

 

Restaurant De Vier Seizoenen is gevestigd aan Kerklaan 1 in Twello. Openingstijden van de Kerstmarkt zijn van 11.00 tot 18.00 uur. Entree en parkeren is gratis. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De locatie is grotendeels rolstoelvriendelijk. Stuur voor meer informatie een e-mail naar lovetheshop@live.nl