Stedendriehoek

Kerst- en nieuwjaarswens in bijzondere tijden

Het hele jaar door wordt de krant netjes bezorgd en aan het einde van het jaar krijgt u de kans om de bezorger persoonlijk, in de vorm van een kleine fooi, te bedanken. Een traditie die er dit jaar net iets anders uit zal zien.

“Om fysiek contact zo veel mogelijk te beperken, hebben wij dit jaar de mogelijkheid om contactloos te betalen. Iedere bezorger krijgt een kaart mee (zie afbeelding) met daarop vier persoonlijke QR-codes. Door één van deze codes te scannen kan er, via uw betaalapp, een bedrag van €0,50, €1,-, €2,- of €5,- gedoneerd worden. Werkt de QR-code niet of wilt u een ander bedrag overmaken? Dan kan dit naar het IBAN-nummer van de betreffende bezorger worden overgemaakt. Uiteraard bent u ook vrij om een contant bedrag of géén fooi te geven.”

“Alle bezorgers krijgen strikte instructies op het naleven van de coronaregels volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zullen wij de bezorgers vragen om een mondkapje te dragen wanneer ze bij u aan de deur komen. Uiteraard is het geven van een fooi vrijblijvend! Wel zal de bezorger, die door weer en wind de huis-aan-huiskrant bij u thuis bezorgt, hier zeer blij mee zijn.”