Stedendriehoek

Kennismaken met innovatieve scanner en De Brillenkamer

Haarscherp zicht, overdag en ’s nachts? In De Brillenkamer gaan de oogmetingen en het persoonlijke advies nog een stapje verder en kunnen glazen nóg nauwkeuriger op maat gemaakt worden. Dit dankzij de unieke combinatie van de expertise van De Brillenkamer met de Rodenstock DNEye® Pro scanner. Hiermee wordt uw bril zo optimaal berekend dat er B.I.G. Vision mee bereikt wordt.

Op vrijdag 18 september verzorgt Kirsten du Breuil in haar winkel De Brillenkamer in Beekbergen een exclusieve B.I.G. Vision-oogmeetdag. Voor de winkel staat dan een speciale caravan opgesteld met daarin een extra Rodenstock DNEye® Pro scanner. Zo kunnen er die dag nog meer mensen kennismaken met deze innovatie en De Brillenkamer.

Deze DNEye® Pro scanner maakt een soort digitale vingerafdruk van uw oog en meet uw oog op duizenden punten nauwkeurig. Het apparaat kijkt naar de bouw en lengte van uw oog. Alle kleine oogfouten worden in kaart gebracht. Daarbij is ook te zien of u in het donker een andere sterkte nodig heeft dan bij lichte omstandigheden. “Vaak wordt onterecht gedacht dat men nachtblind is, maar blijkt uit de scan dat u in het donker bijvoorbeeld iets meer of minder sterkte nodig heeft dan overdag”, vertelt Kirsten. Dit wordt gemeten door met een onschadelijke lichtstraal die situaties na te bootsen en de sterktes te meten bij diverse pupilgroottes.

Wist u dat uw ooglens kantelt bij het lezen? Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan waardoor uw zicht onscherp kan worden. De Rodenstock DNEye® Pro scanner neemt deze wetenschap, als enige in zijn soort, mee in zijn analyse. Deze extra meetgegevens worden ingezet om alle sterktes in uw brillenglazen nog preciezer in te slijpen.

Goed luisteren naar je klanten

Uiteraard worden uw ogen ook opgemeten door Kirsten du Breuil zelf. Want zien doen wij niet alleen met onze ogen maar ook met ons brein. Zij maakt daarvoor een vervolgafspraak met u. Er wordt dan uitgebreid en rustig de tijd genomen voor de oogmeting, maar zeker ook voor het hele advies eromheen. “Het belangrijkste blijft altijd dat je goed luistert naar je klanten en erachter komt wat hun achtergrond is en wat hun wensen zijn”, vertelt Kirsten. “Wat voor hobby’s of werkzaamheden hebben ze? Waar zijn ze tegenaan gelopen met eerdere brillen? Wat kunnen ze verwachten van een nieuwe bril?”

Combineren we dit persoonlijke advies met de resultaten van de DNEye® Pro scan, dan hebben we een uniek glas met wat we B.I.G. Vision noemen. B.I.G. staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. Het resultaat? Meer contrast, kleur en detail, en dat zowel overdag als ’s nachts. Minder vermoeide ogen, meer comfort en betere gewenning bij mensen met een multifocale bril.

Dan volgt nog het uitzoeken van een montuur, want het oog wil ook wat. Kirsten du Breuil en medewerkster Meggy Steneker hebben een mooie collectie monturen samengesteld en weten u een goed persoonlijk advies te geven. Als u bepaalde wensen heeft, gaan zij zelfs speciaal voor u op zoek!

Maak snel een afspraak!

Wilt u meer weten en ook een uniek en kosteloos oogonderzoek met de DNEye® Pro scanner ervaren? Kom dan langs in de speciale B.I.G. Vision Caravan op vrijdag 18 september van 10.00 tot 17.00 uur. Wie op die dag komt, loot ook nog eens mee voor een leuke zonnebril op sterkte. Bel voor een afspraak op 06-14666601 of ga naar www.debrillenkamer.nl en boek online uw afspraak.

Past vrijdag 18 september u niet, geen probleem! De Brillenkamer beschikt ook over een eigen DNEye® Pro scanner. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk.

€100,- korting op een bril met B.I.G. Vision brillenglazen

Wanneer u naar aanleiding van deze promotie-dag een complete bril met B.I.G. Vision glazen bestelt, krijgt u maar liefst 100 euro korting. Deze actie geldt tot en met 30 september 2020.