Stedendriehoek

Kampeerseizoen van start bij Obelink Vrijetijdsmarkt

WINTERSWIJK – Het voorjaar komt eraan en het wordt tijd om voorbereidingen te treffen voor het komende kampeerseizoen. De vakantievoorpret kan weer beginnen. Op zondag 5 maart trapt Obelink Vrijetijdsmarkt bv, Misterweg 179 te Winterswijk, het seizoen af met de allereerste open zondag, waarbij de voortenten en luifels centraal staan.

De voortentencollectie van 2017 jaar ziet er dit jaar weer super uit. Zo zijn er toppers van vorige jaren, maar ook nieuwe modellen. Obelink heeft meer dan 90 modellen in het assortiment, waarvan een groot deel staat opgebouwd in de showroom. Op deze open zondag zijn naast de eigen ervaren werknemers, ook specialisten aanwezig. Zo komt er zowel van Brand als van Kampa een specialist, die alles kan vertellen over (opblaasbare) voortenten. Op de luifelafdeling zijn twee adviseurs van Fiamma aanwezig. Deze specialisten geven de gehele dag door advies, uitleg en beantwoorden vragen.
Deze zondag maakt Obelink het extra aantrekkelijk om een voortent of luifel te kopen: bij aanschaf van een Brand-voortent ontvangt men gratis een stormbandset van Mistral ter waarde van €48,90; bij aanschaf van een Hypercamp-voortent ontvangt men gratis een stormband van Hypercamp ter waarde van €17,95; bij aanschaf van een Fiamma-luifel ontvangt men een stormbandset ter waarde van €9,95.

Naast deze acties zijn er ook andere leuke activiteiten geregeld voor die dag. Volg je neus naar de afdeling tuinmeubelen en proef de lekkere hapjes tijdens de live cooking op de Outdoor Braai. Neem ook vooral even een kijkje in het restaurant, want dat is uitgebreid. Speciaal voor de start van het seizoen staan er diverse muffins en verse muntthee op het menu. Aan de kinderen heeft Obelink ook gedacht: die kunnen zich bij het speelparadijs laten schminken!
Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.obelink.nl