Stedendriehoek

Julianatoren zondag al geopend

APELDOORN – Vanwege de uitstekende weersvoorspellingen en de vele verzoeken van gezinsabonnementhouders en reguliere bezoekers, heeft de directie van kinderpretpark Julianatoren besloten om de poorten vervroegd te openen. In plaats van de officiële openingsdatum 14 april aan te houden, gaat het attractiepark nu bijna twee weken eerder open, op zondag 2 april. Behalve van de vele attracties kunnen bezoekers ook al genieten van nieuwe mini-shows met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia.

Ook dit seizoen werkt de Julianatoren samen met Van Hoorne Entertainment. Alle nieuwe mini-shows, de Meet & Greets en de grote nieuwe parkshow worden door professionele acteurs verzorgd. De nieuwe mini-shows zijn gethematiseerd en zullen groot en klein weer volop laten genieten. Zo kan men dit seizoen onder andere naar Julia’s Prinsessenbal en naar Jul’s Vliegfestijn. Speciaal voor de bezoekers is de grote parkshow Het Spannende Safari Avontuur met de vier parkmascottes nog één keer te zien. Vanaf 15 april start de nieuwe parkshow Het Goud van het Wilde Westen. Hiervoor wordt op dit moment nog gerepeteerd.

De Julianatoren is zondag 2 april van 9.30 tot 17.00 uur geopend. Of het park ook zaterdag 8 en zondag 9 april open gaat, wordt bekend gemaakt op de donderdag voorafgaand aan dat weekend. Kijk voor de exacte openingstijden op www.julianatoren.nl.