Stedendriehoek

Jul & Julia weer op TV

APELDOORN – De TV-serie van Jul & Julia is vanaf deze week iedere werkdag rond 7.00 en 13.30 uur weer te zien op RTL Telekids. De afgelopen maanden zijn er maar liefst twee nieuwe series opgenomen. Elke serie bestaat uit vijf afleveringen van ongeveer 8 minuten. De TV-serie is ook te bekijken via de RTL Telekids app of via RTLXL.nl.

In de series beleven de onhandige pretparkdirecteur meneer Kaasgaaf en de lieve mevrouw Suikerspin samen met Jul & Julia spannende avonturen. Want keer op keer proberen de boeven het pretpark in handen te krijgen. Deze week wordt gestart met de nieuwe serie ‘Jul & Julia en de vader van meneer Kaasgaaf’. Maandag 17 april kan de jeugd ‘s morgens genieten van ‘Jul & Julia in het Wilde Westen’.

De vader van Meneer Kaasgaaf
De vader van meneer Kaasgaaf komt op bezoek. En daar wordt meneer Kaasgaaf zó nerveus van. Als hij namelijk ooit één fout maakt als directeur, dan schenkt zijn vader het pretpark aan de eerste de beste die langskomt. En dat brengt de boeven op een idee!

In het Wilde Westen
Tijdens schoonmaakdag vinden Jul en Julia een oud boek op zolder met daarin een brief van Jul’s grootvader Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin besluiten de muizen op jacht te gaan, maar ook de boeven zijn de buit op het spoor. Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?