Stedendriehoek

Jonge acteurs gezochtvoor De gelaarsde Kat

APELDOORN – Sprookjesmusical De gelaarsde Kat van Efteling Theaterproducties is komend theaterseizoen te zien in Theater Orpheus. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is het mogelijk een rol in deze voorstelling te bemachtigen. De gelaarsde Kat is op maandag 2 april 2018 te zien in Orpheus.

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical, zijn welkom. Gezocht wordt naar kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar, met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. In totaal is er plek voor 20 kinderen om mee te spelen.
Iedereen die geselecteerd wordt, mag één voorstellingsdag (dus alleen de voorstelling in Orpheus) meespelen. In de ochtend krijgen de kinderen nog een theaterworkshop, waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.orpheus.nl en is mogelijk tot 1 oktober.