Stedendriehoek

Jie-Sen uit Taiwan zoekt een nieuw gastgezin in Apeldoorn of omgeving

APELDOORN – Afgelopen augustus is Jie-Sen zijn high school avontuur gestart in Nederland. Het High School Holland programma van Travel Active biedt al jaren uitwisselingsstudenten de kans écht onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur en tradities door bij een Nederlands gastgezin te wonen en naar de middelbare school te gaan. Jie-Sen werd een aantal weken geleden opgevangen in een liefdevol gezin in het gastvrije Apeldoorn.

De vriendelijke Jie-Sen volgt momenteel lessen aan een middelbare school en begint zijn nieuwe Nederlandse leven op te bouwen in Apeldoorn. Helaas is het voor de familie, tot hun grote spijt, nu niet meer mogelijk om hem te hosten. Daarom zoeken wij met spoed een hartelijk, gastvrij gezin in de omgeving van Apeldoorn in welke samenstelling dan ook. Gaat u dit avontuur aan door Jie-Sen in uw gezin op te nemen?

Wie is Jie-Sen?
De muzikale Jie-Sen wordt in Nederland door zijn vrienden en tijdelijke gastgezin Jason genoemd. Sinds kort is hij gek op gitaar spelen, wat hij graag beter wil leren. Ook is hij sportief en speelt hij ondere andere basketbal en badminton. Hij heeft het enorm naar zijn zin in Apeldoorn en kan niet wachten om meer ervaringen op te doen. Leer de Taiwanese Jie-Sen beter leren kennen? Bekijk zijn profiel hier.

Jie-Sen uit Taiwan zoekt een nieuw gastgezin in omgeving Apeldoorn
Wie biedt Jie-Sen een gezellig thuis in Apeldoorn of omgeving? Jong of wat ouder, een gezin met kinderen, of zonder kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active