Stedendriehoek

Jeugdtennis op wereldschaal bij TV Vego

APELDOORN – Van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april wordt de Pro Kennex Champions Bowl in Apeldoorn gehouden. De tweede Nederlandse editie vindt plaats op de prachtige locatie van Tennis Vereniging Vego, op Tennispark Malkenschoten aan Dubbelbeek 10.

Voor de tweede keer wordt de Champions Bowl georganiseerd in Nederland. De Champions Bowl is een van de grootste internationale jeugdcircuits in de wereld – liefst 34 landen – voor spelers in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. Er wordt gespeeld en ingedeeld alleen op basis van het eigen geboortejaar. Naast de Nederlandse spelers hebben al kinderen uit België, Duitsland, Turkije en Roemenië hun deelname bevestigd.

“Het tennistoernooi heeft als hoofdsponsor in Nederland het merk Pro Kennex. Voor alle spelers zijn leuke attenties van onze sponsor, voor de (halve) finalisten een uitnodiging voor de Champions Bowl Masters in Kroatië, waar de beste kinderen uit 34 landen komen spelen. Daarnaast ontvangen alle finalisten een sponsorcontract van Pro Kennex. De finales worden op zondag 2 april gespeeld”, vertelt TV Vego-voorzitter Alex Vlessert.

“Op zaterdag 1 april worden tijdens het finaleweekend ook gratis tennisclinics aangeboden voor alle kinderen die kennis willen maken met tennis of van tennis houden. Wilt u genieten van toptennis op het allerhoogste niveau? De wedstrijden en alle evenementen zijn vrij toegankelijk. Meer informatie kunt u vinden op de websites www.champ-bowl.com  en www.tvvego.nl  en de facebookpagina: Champions Bowl Nederland.”