Stedendriehoek

iQ Makelaars: ‘Wij lopen voor iedereen even hard’

Een moderne makelaar die de nieuwste marketingtools inzet, maar met een ouderwetse dienstverlening; dat is waar iQ Makelaars voor staat. Edwin Steenbergen heeft sinds een jaar een franchise-vestiging aan de Hoofdstraat (206b) in Apeldoorn. Met ruime ervaring in de makelaardij en vastgoed kennen hij en zijn team de markt goed en bieden zij een totaalservice van a tot z.

“Waar wij sterk in zijn is onze uitgebreide marketing”, vertelt Edwin. “Naast de bekende kanalen zoals Funda proberen wij juist ook in andere hoeken te zoeken, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken. De juiste doelgroep zoeken en de sterke punten van het huis uitlichten, dat is zomaar een voorbeeld van onze werkwijze. En of het gaat om een woning van honderdduizend euro of een miljoen? Dat maakt voor ons geen verschil. Wij lopen voor iedereen even hard.”

Wie het pand van iQ Makelaars kent in Apeldoorn, weet waarschijnlijk dat 123wonen.nl ernaast is gevestigd. “iQ Makelaars en 123wonen.nl zijn volledig zelfstandige bedrijven, maar wij maken wel dankbaar gebruik van elkaar. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je je huis al kunt verkopen, maar dat je tijdelijk onderdak nodig hebt voor je in je nieuwe huis kan wonen. Daarvoor hebben wij dan vaak een oplossing in de vorm van een tijdelijke huurwoning. Door een zo compleet mogelijke service te bieden willen wij zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Wij zijn flexibel beschikbaar voor bezichtigingen van woningen, bij tweeverdieners is dit vaak na werktijd; op zaterdag en na vijf uur bezichtigingen begeleiden is voor ons dan ook heel normaal.”

Ook je woning verkopen via iQ makelaars Apeldoorn? Bel dan voor een gratis waardebepaling. Website: www.iqmakelaarsapeldoorn.nl, e-mail: apeldoorn@iqmakelaars.nl, telefoon: 055-7601777.