Stedendriehoek

Inwoners Apeldoorn winnen samen 75.000 euro

Mooi nieuws voor drie deelnemers van de Postcode Loterij, die meespelen met postcode 7335 GW (Hoenderparkweg) in Apeldoorn. Op hun postcode is namelijk de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars op gepaste afstand.

De drie winnaars ontvangen allemaal een cheque van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Remi en zijn vrouw Jacqueline spelen allebei mee en winnen dus allebei 25.000 euro. Remi weet wel raad met zijn geldprijs: “Ik ga eerst naar Curaçao!” Ook Alja en Henk worden verrast met een cheque van 25.000 euro. Alja reageert blij verrast: “Mijn man heeft veel met auto’s dus daar zal een deel van de geldprijs naartoe gaan.” Wat Alja dan nog niet weet, is dat zij ook nog een splinternieuwe auto winnen. Als Gaston de autosleutel tevoorschijn haalt, houdt Henk het niet droog: “Geweldig!”

Uitzending televisie
De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Apeldoorn is op 27 september te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Foto: ter illustratie