Stedendriehoek

Inspiratiemarkt: Zal de dood jou een zorg zijn…?

Praten over de dood vinden mensen doorgaans niet leuk. Wat roep je over jezelf af? En al dat verdriet waar je dan niet omheen kunt… Voor veel mensen een reden om er niet bij stil te staan in de overtuiging dat het wel goed komt. Dat komt het ook wel, maar het kan misschien mooier, passender, persoonlijker, meer zoals jij bent. Bovendien is het zoveel fijner voor de/je nabestaanden als het afscheid zo helemaal in stijl mag plaatsvinden. Dat geeft troost voor de tijd daarna.

Vanuit die ervaring dat mensen zich vaak niet voorbereiden op hun eigen overlijden of dat van een dierbare naaste, vindt er op zaterdag 23 maart een inspiratiemarkt rondom overlijden en uitvaart plaats. Door een groot aantal dienstverleners wordt inspiratie èn informatie aangeboden rondom de laatste levensfase, overlijden en uitvaart. Het is dus de bedoeling om op een laagdrempelige en vrijblijvende manier je te inspireren en al je vragen beantwoord te krijgen. Er is meer te regelen dan alleen de uitvaart. Wat dacht je van mortuariumzorg, de notaris, een woningontruimer of mantelzorg? Ga zo maar door.

Er is een groot enthousiaste dienstverleners bereid gevonden om op zaterdag 23 maart van de partij te zijn. Kijk maar op https://www.mooi-afscheid.nl/infomarkt/ Aanmelden is niet nodig. Op zaterdag 23 maart van 11.30 tot 16.00 uur zijn al deze dienstverleners te vinden in het Hof van Afscheid aan de Boerhaavestraat 60 in Apeldoorn. Het is de bedoeling dat het een gemoedelijke dag wordt en dat de bezoekers geïnspireerd naar huis gaan.