Stedendriehoek

Inschrijving geopend voor zeepkistenrace

APELDOORN – De inschrijving is officieel geopend op de website van het Skandia Zeepkistenrace Festival: www.zeepkistenracefestival.nl.  Niet alleen voor de race, maar ook voor de kofferbakverkoop en de festivalcamping. Er staat wat te gebeuren op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, in het Orderbos. De achtste editie van het festival gaat weer terug naar één knallende dag met veel gezelligheid en activiteiten in het bos.

De Skandia Zeepkistenrace is heel populair én de grootste van Nederland. Dit jaar geldt: vol = vol. Dus wacht niet te lang met inschrijven, is het advies van de organisatie. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen. Wie gaat het snelst in zijn zeepkist de heuvel af? En wie heeft de mooiste zeepkist gemaakt?
Naast de zeepkistenrace, met spanning en spektakel, zijn er op de festivalterreinen allerlei activiteiten: knutselen, springen, klimmen en klauteren, spelen en ga zo maar door. Of lekker genieten op het terras of een picknickkleed van alle lekkere hapjes en drankjes die verkrijgbaar zijn.
Ook de boekingspagina van Camping Happie staat online. Dit jaar kun je twee nachten kamperen, vanaf woensdagmiddag tot en met vrijdag. De camping komt weer op de plek van twee jaar geleden, gezellig in de kuil met ’s avonds natuurlijk een kampvuur. De ‘Oude Meuk is Leuk’ kofferbakverkoop is elk jaar weer een groot succes. Daarom is er dit jaar nog veel meer ruimte voor deze verkoop.