Stedendriehoek

Inloopspreekuur voor reizen met OV

APELDOORN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. De bijeenkomst vindt plaats in CODA Bibliotheek de Maten, Violierenplein te Apeldoorn, op maandag 15 november van 14.00 tot 15.30 uur. Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.

Wie vragen over reizen met het OV heeft, kan bellen met 038-3037010, op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur, maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur