Stedendriehoek

In gesprek met Segers

APELDOORN – Landelijke ChristenUnie-kopstukken Gert-Jan Segers en Don Ceder, de christelijke band Insalvation en arts Gor Khatchikyan komen naar de Stedendriehoek. Na twee jaar letterlijk ‘afstand houden’ wil de ChristenUnie nu juist weer dichtbij komen, het gesprek aangaan en heel veel mensen ontmoeten; daarvoor organiseert de partij een zogeheten Zomertour, die op vrijdag 24 juni halt houdt in Gebouw 055 aan de Condorweg in Apeldoorn.

ChristenUnie komt na corona graag weer dichtbij

Tijdens de Zomertour is er vooral heel veel interactie in een informele, festival-achtige setting. De aanwezige ChristenUnie-politici gaan op verschillende manieren het gesprek aan, er is lekker eten en drinken en goede muziek van de band Insalvation.

ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers: “De ChristenUnie is een partij die het boven alles moet hebben van mensen die zich voor dezelfde idealen inzetten, die ons steunen en die samen werken aan onze christelijk-sociale missie. Na twee jaar waarin we elkaar moeilijker konden ontmoeten, zie ik er ontzettend naar uit om ook in de Stedendriehoek met hen het gesprek aan te gaan, vragen te beantwoorden, maar vooral van hart tot hart te kunnen spreken.”

Ook lokaal hebben ze zin in de Zomertour. Ben Bloem, fractievoorzitter van ChristenUnie Apeldoorn: “Het vertrouwen in de politiek staat heel breed onder druk. Den Haag lijkt ver, terwijl we er allemaal mee te maken hebben. Daarom is het zo ontzettend belangrijk steeds weer de link te leggen tussen lokaal en landelijk en daarin samen op te trekken met mensen die zich herkennen in de missie van de ChristenUnie. We gaan het gesprek met elkaar aan onder het genot van goede muziek, een hapje en een drankje en dat wordt ontzettend leuk. Kom dus 24 juni naar Gebouw 055 en stel eindelijk die vraag die je al zo lang wilde stellen aan Gert-Jan Segers, Don Ceder of Gor Khatchikyan.”

Gratis tickets voor de ChristenUnie Zomertour zijn te bestellen via christenunie.nl/zomertour, er is plaats voor maximaal 200 gasten. Vanaf 19.30 uur is er muziek, om 20.00 uur start het programma. Ook na het interactieve plenaire gedeelte is er veel ruimte om met de verschillende gasten te praten onder het genot van een borrel.