Stedendriehoek

‘In de Picknicktuin creëren we ook deze zomer weer een lekkere summer-vibe’

“Na vier fantastische, uitverkochte edities van de Picknicktuin afgelopen zomer, gaan we dit jaar opnieuw ‘next-level’ picknicken! In de Picknicktuin creëren we ook deze zomer weer een lekkere summer-vibe, door middel van (achtergrond)muziek, een saxofonist, leuke picknickgames, entourage en natuurlijk het belangrijkste: een zeer goed gevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes die met liefde en passie gemaakt wordt door het team van SOAP”, aldus organisator Ruben Rijssenbeek.

“Het concept is simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand, die je op de desbetreffende datum vanaf 13.00 uur bij SOAP op het Zwitsalpark kunt ophalen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en wij doen de rest. Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje op een heerlijk plekje in het gras, met een hapje en een drankje? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist, heerlijk toch?! Daarnaast is De Picknicktuin 100% kidsproof! We zorgen voor diverse kinderactiviteiten en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.”

Voor reserveringen, een sfeerimpressie of meer informatie kan men terecht op de website www.depicknicktuin.com/apeldoorn