Stedendriehoek

In aanloop naar 3FM Serious Request

APELDOORN – Een club van 15 ondernemers heeft, op initiatief van de vrienden van Dynamo, zich in aanloop naar 3FM Serious Request ten doel gesteld om ondernemers warm te maken voor 3FM Serious Request. Natuurlijk met uiteindelijke doel geld in te zamelen voor dit event. Dit doen zij door diverse activiteiten te organiseren. Het eerste event, een groots charity dinner, vindt plaats tijdens het welbekende Drakenbootfestival. Het Drakenbootfestival is daarmee het eerste grote Apeldoornse evenement dat zich hard maakt voor de stille ramp.

De ondernemers die dit charity dinner samen opzetten zijn: Yorick Tomassen (Centraal Beheer), Eric-Jan Westen (Drakenbootfestival), Joost Hamming (De Kabath Groep), Rienk den Hollander (de Houtkubus) en Bob Olyslag (Party Care).

 

Eric-Jan Westen: De komst van het glazen huis naar Apeldoorn is een mooie kans onze stad. Ik vind het belangrijk dat zo veel mogelijk bedrijven zich hier voor gaan inzetten, om er samen voor te zorgen dat er veel geld ingezameld wordt voor het goede doel. En meteen een goede kans om te laten zien wat een mooie stad Apeldoorn is. Daarom ben ik erg blij met alle initiatieven die deze 15 bedrijven opzetten en de fijne samenwerkingen die hier in zijn ontstaan. Wij zijn er trots op dat wij bij het Drakenbootfestival het eerste initiatief in huis hebben. Wij gaan er vanuit dat dit dinner een succes wordt”.

 

Charity dinner met gastheer Peter Heerschop

Het charity dinner vindt plaats voorafgaand aan het Drakenbootfestival op vrijdag 23 juni van 16.00 uur tot 19.00 uur in een grote tent. Ondernemers uit Apeldoorn, maar natuurlijk ook daarbuiten, zijn van harte welkom om te genieten van een driegangendiner inclusief drankjes. Spreker Peter Heerschop (acteur, cabaretier) is de gastheer van de avond, en zal met zijn humor de gasten een mooie avond bezorgen. Daarnaast zijn onder de aanwezigen onder andere burgemeester John Berends en vele Apeldoornse bedrijven. Er zijn muzikale intermezzo’s en natuurlijk kunnen de aanwezigen netwerken en aansluitend genieten van het Lexman Drakenboot in Concert met o.a. HAEVN, Kris Berry, Douwe BOB, Racoon. Er zullen losse plekken te koop worden aangeboden maar ook hele tafels.

 

Koop nu uw tafel!

Tickets voor het charity dinner zijn nu te bestellen op de website van het Drakenbootfestival: www.grolschdrakenbootfestival.nl. Losse plek: € 125,-. Hele tafel: € 880,- (max. 8 personen)