Stedendriehoek

‘Ik ben enorm trots om mij nu vrijwilliger van Humanitas Home-Start+ te noemen’

Het helpen van gezinnen die het even moeilijk hebben, leek Ashley van Beek heel bijzonder om te doen. “Zo ben ik terecht gekomen bij Humanitas Home-Start+.”

“Na een gezellige intake met onze begeleidster mocht ik beginnen aan de training. Deze werd voor het eerst online gegeven in verband met corona. Het waren heel interessante avonden, waarin ik veel geleerd heb over Humanitas en Home-Start+, en hun manier van werken. Zo kan ik nu naast een gezin staan en met positiviteit versterken in waar ze goed in zijn. Ik ben geen hulpverlener maar een helpend, luisterend oor. Iemand die er echt voor het gezin staat en dat vind ik heel mooi om te mogen doen.”

Inmiddels heeft Ashley haar certificaat behaald en is ze klaar om ingezet te worden bij een gezin. “Ik ben enorm trots om mij nu vrijwilliger van Humanitas Home-Start+ te mogen noemen. Heeft u ook een paar uur over in de week en lijkt het u ook een mooie ervaring om gezinnen op deze fijne manier te begeleiden? Meld u dan aan en kom ons vrijwilligersteam versterken!”

Voor meer informatie kan men contact opnemen met coördinator Diana van de Pol via telefoon 06-30390082 of kijk op de websites www.humanitas.nl/apeldoorn of www.home-start.nl