Stedendriehoek

IJzersterke line-up bijneerste Zero55-Festival

APELDOORN – Nog iets meer dan een maand aftellen en dan is het zover! Woensdag 26 april vindt op het Stationsplein de eerste editie van het Zero55-Festival plaats. Top-dj’s uit Apeldoorn en van aanzienlijk verder weg demonstreren dan hun niet geringe capaciteiten. Voor de organisatie tekent het bedrijf Yazz-productions bv van Julius Pattimukaij. Trots presenteert hij de prachtige line-up van de primeur van zijn festival.

“De komst van DJ Miss Faith kon ik al eerder melden. Met haar waren we al erg blij. Maar nu zijn we helemaal rond, met louter grote namen uit het circuit. Geniet ook van de optredens van DJ Dyna, DJ Marceles, DJ Moortje, Manuel & Geza (zie foto), DJ Vibe en DJ’s Playheart”, aldus Julius, die reikhalzend uitkijkt naar de primeur van het dansfeest Zero55-Festival. “De voorbereidingen zijn zo goed als klaar, ik kan niet wachten tot dit nieuwe festival begint!” Dat gebeurt 26 april om 18.00 uur en het festival loopt door tot donderdag 27 april (Koningsdag) 01.00 uur. “We hebben naar mijn mening écht een mooi programma met landelijk bekende dj’s en lokaal talent.”
Pattimukaij vervolgt: “De insteek is uiteindelijk om meerdere feesten per jaar te organiseren binnen Apeldoorn, telkens met een andere invulling qua activiteiten en ook op muziekgebied. Voor ieder wat wils dus. Maar we beginnen dus met dit prachtige dance event. Ik heb er veel zin in en beloof de Apeldoorners een spetterend feest op 26 april!”