Stedendriehoek

Huisdier van de week | Voetbalmannen likken hun wonden

En mensen, wat hebben ze hun best gedaan! De drie poulewedstrijden liepen als een trein. Daarna kwam het noodlot op hun weg: een gemiste kans en een rode kaart. Het hele kaartenhuis stortte in en de andere jongens gingen er met de winst vandoor.

Wat een triomftocht had moeten worden, werd met stille trom naar huis. Een aantal van de teleurgestelde heren is nu ook transfervrij en heeft een tijdelijk onderkomen gevonden in het Klarenbeekse asiel De Kuipershoek. Daar zijn de mannen schuldbewust in een hoekje weggekropen en likken ze hun wonden. Het zal nog wel even duren voor ze hun zelfvertrouwen terug hebben. Natuurlijk worden ze in het dierenasiel met alle begrip opgevangen en uiteraard ontbreekt de mental coach niet. Want het is een beste smak, zo van de voetbalhemel in de harde transferwereld.

Tim, Steven en Georginio hebben een behoorlijke kater. Sterker nog: ze zíjn het. Wilt u hen, of één van hen, helpen om weer op te krabbelen en hun zelfvertrouwen terug te winnen? Kijk dan voor meer informatie over hun persoonlijke kwaliteiten op de website van dierenasiel de Kuipershoek en reageer. Ze hebben uw aandacht hard nodig!