Stedendriehoek

Hornbach Apeldoorn opent de deuren

Hornbach Apeldoorn, deze week feestelijk geopend, is de tweede projectbouwmarkt van de doe-het-zelfketen in Gelderland (na Duiven) en de zestiende in Nederland. De vestiging heeft een vloeroppervlakte van circa 16.500 vierkante meter en beschikt tevens over een tuincentrum, dierenafdeling en Drive In.

Hornbach Apeldoorn is gevestigd op retailpark De Voorwaarts, op nummer 750. De projectbouwmarkt is zeven dagen per week geopend: maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Assortiment en voorraad
Hornbach Apeldoorn heeft een assortiment van 120.000 artikelen. Die zijn overzichtelijk gepresenteerd op vijf afdelingen: hout en bouw, sanitair en keukens, gereedschap en elektra, deco en verf, tuin en dier. De projectbouwmarkt houdt grote voorraden aan, gemiddeld voor zo’n negen weken verkoop. Zo is de kans op misgrijpen nihil. Met dit ruime assortiment en de grote voorraden speelt ook deze vestiging van Hornbach in op de wens van consumenten en professionals om voor alle materialen en gereedschappen in één winkel terecht te kunnen. 

 

Badkamer- en keukenstudio en meer services
Service is een speerpunt van Hornbach en binnen alle facetten van het bedrijf aanwezig. Zo kunnen consumenten zich laten inspireren in de badkamer- en keukenstudio, waar zij tevens koseloos een 3D-tekening kunnen laten maken. En met Hornbach’s MontageService kunnen projecten van A tot Z worden uitgevoerd. Liever zelf aan de slag? Maak het jezelf makkelijk met een van de vele services, zoals de zaagservice, de machineverhuurservice of de containerverhuurservice.

 

Drive In
Hornbach Apeldoorn beschikt over een Drive In. Dat betekent gemak en tijdswinst voor zowel particulieren als professionele klussers. De gangpaden van de Drive In zijn extra breed, daarmee staat elke auto en klusbus eerste rang. Op 4.000 vierkante meter zijn zware bouwmaterialen verkrijgbaar, waarmee je onnodig sjouwen wilt vermijden. Je vindt er onder andere: mortels en pleisters, gevelstenen, wapeningsstaal en lateien, bouwgereedschap, gipsplaten, wandprofielen, dakbedekking, isolatiemateriaal, bestrating, zand en grind, lijngoten en drainage. Uiteraard efficiënt opgesteld, zodat je optimaal kunt inladen. Bouwaankomen doe je in vier snelle stappen:

  1. Inladen:rijd tot het schap, laad de artikelen in en scan ze met de app op je telefoon.
  2. Parkeren:verdere inkopen in de bouwmarkt? Parkeer en ga je gang!
  3. Betalen:reken alles in één keer af aan de kassa met de QR-code uit de app.
  4. Vertrekken:bij de uitgang wordt je lading gecontroleerd met de kassabon.

Hornbach heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Op het dak van Hornbach Apeldoorn liggen daarom zo’n 3.000 zonnepanelen. Die wekken circa 1.000 megawattuur elektriciteit per jaar op. Daarmee is Hornbach Apeldoorn zelfvoorzienend in elektriciteit en slaat de elektriciteitsmeter 0 aan. De stroom is niet alleen voor eigen gebruik, maar wordt ook teruggeleverd aan het netwerk.