Stedendriehoek

Honderd schilderijen Savin in exclusieve expositie

EPE – Kunstgalerie Oudenhove houdt tot en met zondag 7 april een exclusieve expositie met liefst honderd schilderijen van de gerenommeerde kunstenaar Alexander Savin. Deze tentoonstelling omvat schilderijen met een breed scala aan thema’s. Savin heeft ze bijna allemaal de afgelopen twintig jaar gemaakt, variërend van studiestukken tot opvallende museale kunstobjecten.

De kunst van Savin wordt hogelijk gewaardeerd. Kunstliefhebbers in verschillende landen zijn onder de indruk van de kwaliteit van zijn werk. Galerie Oudenhove kan bogen op een succesvolle samenwerking met de kunstenaar gedurende vele jaren. “Daarom hebben we in onze galerie een omvangrijke tentoonstelling samengesteld, waarin Savins schilderijen centraal staan. Zodoende kunt u profiteren van de unieke kans om kennis te maken met zijn werk”, vertelt Elena Parfenova. “Savin hecht eraan om zijn kunstwerken binnen het bereik te brengen van een zo groot mogelijk publiek. Zijn kunstwerken zijn eenmalig te verwerven met korting op de normale prijs. Galerie Oudenhove verwelkomt u graag om een deel van het oeuvre van Savin te bewonderen in onze galerie. Deze expositie is niet in eerste instantie bedoeld als kortingsactie, maar biedt een zeldzame mogelijkheid om de sensatie van zijn kunstwerken op één locatie te ondergaan.”

Kunstgalerie Oudenhove is gevestigd aan Rietberglaan 12 in Epe. De openingstijden zijn donderdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie: oudenhove.nl/artists/alexander-savin