Stedendriehoek

Hondenzwemmen en high tea

APELDOORN – Het openluchtbad Boschbad in Apeldoorn sluit het zwemseizoen af met twee jaarlijks terugkerende evenementen: donderdag 21 september met een heerlijke high tea en zondag 24 september met hondenzwemmen. Zowel baasjes als honden kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur een duik nemen in het recreatiebad.

High tea Boschbad

Op donderdag 21 september kun je van 11.30 tot 13.00 uur genieten van een heerlijke high tea met allemaal verschillende zoete en hartige lekkernijen. Zwemvrienden van het Boschbad sluiten op deze manier met elkaar het zwemseizoen af. Tot 19 september zijn de tickets voor de high tea te koop voor €7,50 op de website van het Boschbad of aan de kassa.

Hondenzwemmen ochtendprogramma
Het hondenzwemmen gaat zondag 24 september van start met een zwembad vol Berner Sennenhonden en Newfoundlanders. ’s Ochtends van 10.00 tot 12.30 uur is het bad exclusief gereserveerd voor de leden van Lola’s Berner Sennen – Newfoundlander wandel- en evenementen club. Naar verwachting komen er ruim 200 honden voor een plons in het recreatiebad.

Hondenzwemmen middagprogramma
Vanaf 13.00 tot 16.00 uur zijn alle hondenbezitters van harte welkom om samen met hun favoriete viervoeter een sprong te wagen in het recreatiebad. Het tarief is €3,50 per hond. Tickets zijn te koop aan de kassa of op de website www.zwembadenapeldoorn.nl/boschbad. Verder is iedereen die wil komen kijken ook van harte welkom.