Stedendriehoek

Het Wintercircus komt weer naar Apeldoorn

APELDOORN – Van zondag 24 december tot en met zaterdag 30 december is het Wintercircus weer te vinden op De Voorwaarts in Apeldoorn. Acrobaten op dunne koorden, clown, koeien en Arabische hengsten; de verschillende acts zullen iedereen vermaken.

“Wie denkt dat onze Hollandse koeien geen show kunnen geven, die heeft het mis! Adriana Folco laat een verrassend nummer zien met haar koeien op vrije dressuur. Daarnaast laat zij haar witte Arabische volbloedhengsten zien, galopperend in de piste, stralend en vol charisma.”

Het programma laat naast de dieren natuurlijk ook een flink aantal spectaculaire acts zien. Zo laat Alfio Macaggi uit Spanje zien hoe een echte kunstenaar jongleert zowel in de lucht als op de grond en dat met een ongelooflijk hoog ritme. “Of neem Acrodreams; een prachtig en zeer getalenteerd jong koppel dat elegantie en esthetiek gelijktijdig laat samenkomen met hun vaardigheid in evenwicht, onder extreme beheersing en discipline, van hand tot hand. Alexander Lichner uit Spanje, winnaar van het Monte Carlo Youth Generation Festival, gaat tot de ultieme risicogrens… hangend op de Washington trapeze op een nooit geziene manier, uniek in de wereld! 

Natuurlijk betekent een circus ook lachen. En daar zorgt Gino Salvini uit Italie voor. Met grappen, grollen en entertainment laat hij iedereen verbaasd staan. Dressuur met ongehoorzame kameel of een grillige auto; het komt allemaal voorbij!

De voorstellingen zijn op zondag 24 december 14.00 uur, maandag 25 december 13.00 uur en dinsdag 26 december tot en met zaterdag 30 december om 13.00 en 16.15 uur.  Voor meer informatie: www.wintercircusapeldoorn.com

 

Lezersactie
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor het Wintercircus, kunnen die woensdag 20 december tussen 16.00 en 17.00 uur komen afhalen bij het redactiekantoor aan Asselsestraat 140 in Apeldoorn. Er geldt een maximum van twee kaarten per persoon en natuurlijk geldt: zo lang de voorraad strekt!