Stedendriehoek

Het Sprookjestheater terug bijKinderparadijs Malkenschoten

APELDOORN – Het Sprookjestheater met Kwiebus en Snoezepoes is terug bij Kinderparadijs Malkenschoten. Tijdens de herfstvakantie starten zij met avontuurlijke verhalen over de twee poezenzusjes Sik en Sokje.

Tijdens de herfstvakantie vertellen Kwiebus en Snoezepoes, gebaseerd op de televisieserie ‘Snoezepoes slaap zacht’ op Pebble TV, de spannendste en grappigste verhalen over de twee poezenzusjes Sik en Sokje, die op de boerderij van Boer Klompjes wonen. Hun doldwaze avonturen worden gedeeld, want we weten natuurlijk allemaal dat er op de boerderij van alles te beleven is. En omdat het voor Snoezepoes nooit spannend genoeg kan zijn, zullen monsters en spoken zeker niet ontbreken in de verhalen.

De voorstellingen vinden dagelijks plaats in de herfstvakantie, tot en met zaterdag 21 oktober bij Kinderparadijs Malkenschoten, in de Bergkapschuur. De speeltijden zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. De duur van de voorstelling is circa 25 minuten. De toegangsprijs is €2,50 per persoon. Bezoekers kunnen het kaartje voor de voorstelling bewaren en in de maand november inleveren als ze een voorstelling in het Sprookjestheater willen bijwonen. Ze krijgen dan €2,50 korting per persoon op de prijs van €8,-.

Wie in het verleden al regelmatig bij Kinderparadijs Malkenschoten kwam, weet dat Kwiebus en Snoezepoes geen onbekenden zijn van het Kinderparadijs. Vanaf zaterdag 4 november zijn ze het gehele jaar door aanwezig met spannende en grappige mini-musicals. De Ganzepas wordt hiervoor omgetoverd tot een klein intiem theatertje.
Bij Kinderparadijs Malkenschoten kunnen kinderen gezellig spelen en leren over de boerderijdieren. Hoe leven de dieren op de boerderij en wat vinden ze leuk? Het vrolijke varkentje Binky laat graag zijn park zien. Er zijn diverse speeltuinen, een klimparcours, en skelterbaan. Daarnaast kunnen de bezoekers hutten bouwen en waterfietsen op de vijver. Ook rijdt de BinkyBus over het park. Voor meer informatie: www.binky.nl