Stedendriehoek

Het perfecte boekje

Je kunt boekjes voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo heb je boekjes als reclame, maar ook gewone tijdschriften en catalogi. Iedereen kan boekjes maken, maar ze zijn niet allemaal even succesvol. Hoe je het beste een boekje maakt, lees je hier.

Eerste indruk

Het eerste en het meest belangrijkste is dat je goed nadenkt over de kaft. Het kaft is wat de mensen als eerste zien. Brainstorm over je bedoeling. Is je boekje bedoeld als reclame? Maak het dan heel schreeuwerig met felle kleuren en laat het goed opvallen. Als je een catalogi wilt maken met de nieuwste auto’s of kleren is het vaak beter om een rustigere en stijlvolle kaft te voorzien. Vaak is één foto genoeg met daarrond wat meer informatie. Kijk zelf wat je het leukste vindt en je het beste vindt passen bij je merk of winkel.

Als je klaar bent met de kaft, kun je verder nadenken over de inhoud van je boekje. Je wilt ervoor zorgen dat mensen geïnteresseerd blijven en zo ver mogelijk lezen. Zorg dan ook dat de meest interessantste informatie of promo’s van voor worden geplaatst. Zo blijven mensen geprikkeld om verder te blijven lezen en blijven ze benieuwd naar de volgende pagina’s.

Boekjes laten drukken

Eens je hierover uit bent, kun je je boekjes drukken. Ook hier zijn er nog enkele belangrijke stappen die je moet uitvoeren. Denk goed na welke papiersoort er het beste bij je boekje past en wat de juiste indruk aan je boekje geeft. Zo geeft een glanzende kaft vaak de indruk van kwaliteit en stijl terwijl een gewone papieren kaft eerder als goedkoop en vluchtig wordt gezien.

Je boekjes drukken gaat perfect op deze site. Zij zorgen voor een snelle levering en de beste kwaliteit. Als er veel haast bij zit, kunnen zij nog sneller leveren dan normaal. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij je garanderen op het beste drukwerk en klantenservice. Ze proberen telkens te bewijzen dat drukwerk goedkoper, makkelijker en sneller kan. Alles wordt tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo krijg jij als eindresultaat een prachtig boekje geleverd.

Bij Drukzo doen ze hun job niet alleen met passie maar denken ook aan de toekomst. Ze vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de mens en het milieu. Daarom werken ze samen met meer dan 100 lokale initiatieven, goede doelen en verengingen. Dit wordt niet alleen gedaan door sponsoring, maar ze dragen ook actief bij aan de activiteiten.