Stedendriehoek

Het onvervalste pure levenslied

APELDOORN – Frans Bauer komt voor de release van zijn nieuwe album Levenslied op donderdag 8 maart om 19.00 uur naar Media Markt Apeldoorn om zijn album te signeren. Uiteraard kunnen fans ook met hem op de foto.

2018 belooft, opnieuw, een mooi jaar te worden voor Frans Bauer. Na een succesvolle start van zijn theatertournee Tour de Frans verschijnt op vrijdag 2 maart eindelijk zijn nieuwe album Levenslied.

“Met dit album ga ik verder waar ik bijna 25 jaar geleden begon: het onvervalste, pure levenslied, met een eigentijds geluid. Het album bevat liedjes voor ieder moment. Beladen teksten voor emotionele momenten, maar ook een vrolijke noot voor de feestelijke momenten. Tijdens de theatertour waarmee ik nog tot en met juni door Nederland en België trek, zal ik zeker een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen”, vertelt Frans Bauer.

Het album bevat 14 nieuwe liedjes en zijn door de volkszanger zelf geschreven en geproduceerd samen met Laurens van Wessel. Zoals de titel al doet vermoeden staat het album vol met levensliederen. De single ‘Kom nu maar in mijn armen’, die eind 2017 verscheen, staat nog steeds in de Nederlandstalige hitlijsten en is al wekenlang het meest gestreamde nummer op HitsNL.

Tegelijk met het album verschijnt ook de tweede single ‘Blijf vanavond heel even bij mij’.