Stedendriehoek

Het groenste gebouw van Apeldoorn: De Silo

APELDOORN – Wie regelmatig in het centrum van Apeldoorn komt, kan het niet ontgaan zijn. De bouw van het sluitstuk van Havenpark: De Silo is in volle gang. De oplevering staat al gepland voor aankomend voorjaar!

Ontwikkelaar Daphne Welmer van Dura Vermeer vertelt over wat het gebouw zo bijzonder maakt. “Er zijn vijf groene biotopen gecreëerd in en rondom het gebouw, waardoor het geheel natuur-inclusief is. In de kroonlijst komen speciaal ontworpen nestkasten voor vogels. En rondom het maaiveld komen insectenstenen. Ook komt er veel groen in en om het gebouw. Rondom de vierde verdieping bevindt zich een heuse daktuin en vanuit de centrale hal kijk je uit op verdiepingshoge groene klimplanten. Zo waan je je in de natuur, maar dan met alle gemakken van de stad.”

Er zijn nog drie appartementen beschikbaar. Een schitterend penthouse type Zenit, gelegen op de bovenste verdieping. Hier woon je met een prachtig uitzicht en een zonnig balkon op het zuiden. Op de vierde verdieping zijn appartementen type Aurora en Helios nog vrij. Beide worden uitgerust met twee ruime slaapkamers en een  complete badkamer. De appartementen hebben een riante loggia op het zuiden. “Je stapt naar buiten en geniet van de zon”, vertelt Daphne enthousiast. “Vanuit Aurora heb je zelfs aan twee zijden uitzicht op zowel het Havenpark als het kanaal!”

Alle appartementen zijn luxe afgewerkt met houten binnendeurkozijnen en stompe deuren, luxe deurbeslagen en een moderne steel-look glasdeur. Daarnaast zijn alle aansluitingen voor een keuken met kookeiland aanwezig en zijn de dakterrassen afgewerkt met keramische terrastegels.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze prachtige woonplek in Apeldoorn? Kom dan op zaterdag 3 februari tussen 10.00 en 15.00 uur naar de bouwplaats van de Silo aan het Havenpark en bekijk zelf hoe prachtig en groen je hier kunt wonen! Tot dan!

Bekijk de website: www.desiloapeldoorn.nl