Stedendriehoek

Herwers Hemelvaart Occasionsspektakel dit jaar online!

APELDOORN – Het jaarlijkse Herwers Hemelvaart Occasionspektakel, van donderdag 21 tot en met zondag 24 mei, staat weer voor de deur. Hoewel een fysieke show er momenteel niet in zit, wil Herwers de Hemelvaartsshow ook niet zomaar voorbij laten gaan. “Daarom hebben we al onze auto’s online staan met leuke acties!”

“Online kunt u de auto’s rustig bekijken en dat gewoon vanuit uw (tuin)stoel. Verder verandert er niets, want we zijn gedurende het hele spektakel gewoon bereikbaar voor al uw vragen: telefonisch, via WhatsApp, webchat of mail. Ook staan we vrijdag en zaterdag uiteraard voor u klaar op onze vestigingen en kunt u de gewenste auto bekijken en proefrijden.”

Tijdens het Occasionspektakel hanteert Herwers dezelfde scherpe prijzen als met de fysieke show. Daarbovenop ontvangt u zelfs € 500,- extra inruilwaarde* op uw huidige auto! “Het bepalen van deze inruilwaarde doen we gewoon op afstand. Aan de hand van een paar instructies maakt u foto’s en wij zorgen voor de rest.”

Hoewel dit jaar het Herwers Hemelvaart Occasionspektakel een beetje anders is, is toch veel hetzelfde. “Wij helpen en adviseren u graag, het enige dat u nog moet doen, is zorgen voor een muziekje, hapje en drankje en het Spektakel kan beginnen!” Kijk voor meer informatie op www.herwers.nl.