Stedendriehoek

Herwers beste Hyundai Dealer

STEDENDRIEHOEK – Herwers Hyundai, Hyundai Dealer voor de regio Doetinchem, de stedendriehoek Apeldoorn/Deventer/Zutphen en de omgeving Arnhem is Hyundai Excellent Dealer van het jaar 2017. Directeur Jos Herwers werd tijdens de Nationale Hyundai Dealerconventie in Amsterdam door Senior Vice President & COO Thomas A. Schmid van Hyundai Motor Europe, Jooyong Jung (President Hyundai Motor Nederland) en algemeen directeur Ronald Dubbelman van Hyundai Motor Nederland in het zonnetje gezet. Herwers ontving een bronzen beeld en mag zich een jaar lang de beste Hyundai Dealer van Nederland noemen.

De Hyundai Dealer Excellent Award is de hoogste prijs die een Hyundai Dealer in Nederland kan winnen. Hyundai beoordeelt alle dealers jaarlijks op een aantal belangrijke criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. Elke Hyundai Dealer kan deze titel behalen. Het bedrijf moet daarvoor excelleren met de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires. Dit echter gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service over bereikbaarheid en openingstijden. De praktijk wijst uit dat een dealer die goed scoort bij zijn klanten ook goede verkoopresultaten boekt. Diverse Hyundai Dealers bewijzen dat de structurele combinatie van een goede service en kwaliteit uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.

De Hyundai dealerbedrijven Autobedrijf Oostendorp en Hyundai Dirk Barten eindigden op de tweede en derde plaats. Het ‘zilver’ van Oostendorp is bijzonder omdat Oostendorp nog maar enkele jaren Hyundai Dealer is. Barten is in het verleden al meermaals in de prijzen gevallen als beste dealer en is met zijn bedrijf ook internationaal gelauwerd. De derde plaats geeft aan dat Dirk Barten en natuurlijk ook Autobedrijf Oostendorp wederom aan de strengste eisen van dit hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie voldoet.

Jos Herwers, directeur van Herwers Hyundai, kon uiteindelijk tot Hyundai Excellent Dealer van 2017 worden gekroond. Zijn bedrijf kon simpelweg de beste rapportcijfers tonen: ”De prijs betekent niet alleen dat we het samen goed gedaan hebben op het gebied van de verkoop van auto’s, onderdelen en accessoires”, stelt de directeur, “maar ook dat wij uitstekende resultaten hebben behaald op het gebied van After Sales en klanttevredenheid. We zijn met Herwers Hyundai duidelijk wat we doen en komen altijd onze afspraken na. Dat vertrouwen hebben we niet beschaamd. Dat blijkt wel uit deze mooie prijs. Ik ben er erg blij mee en wil vooral onze medewerkers complimenteren met dit geweldige resultaat.”

Kijk voor meer informatie op: www.hyundai.nl