Stedendriehoek

Hella Soethof verlaat CMA per 1 juni

Na 3,5 jaar gaat Hella Soethof in goed overleg Centrummanagement Apeldoorn (CMA) verlaten. “Wij willen Hella graag bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren. Wat ze heeft neergezet voor de binnenstad met ondernemers en betrokken partijen is boven verwachting geweest. Wij zijn haar daar heel veel dank voor verschuldigd. CMA beraadt zich op dit moment over de nieuwe situatie met een tijdelijke centrummanager. Hierbij worden de consequenties van de huidige situatie rondom het coronavirus weloverwogen meegenomen’, aldus Hans Wesselink (voorzitter CMA).

“De functie als centrummanager is vanaf het begin van tijdelijke aard geweest. Soms is het tijd om het stokje over te dragen. De afgelopen jaren heb ik mij zeer welkom mogen voelen in de binnenstad. Dat was geheel te danken aan alle ondernemers en betrokkenen die vanuit hun hart voor de stad werken. Oprechte dank voor al jullie inzet en samenwerking. We hebben mooie dingen mogen realiseren, laten we trots zijn op wat we hebben“, aldus Hella Soethof. Naast haar functie als centrummanager runt ze al 7 jaar haar projectmanagementbureau genaamd Hella Management, en dit zal zij continueren.

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus wordt de afscheidsborrel op een later moment gepland. Wilt u een persoonlijk bericht achterlaten voor Hella? Stuur dan hier een berichtje naar haar.

CMA blijft te allen tijde goed voor u bereikbaar. Indien u vragen heeft, kunt u deze per e-mail sturen naar info@apeldoorn-binnenstad.nl t.a.v. het bestuur. Hans Wesselink, de voorzitter van het bestuur, is te bereiken op tel. 06 53 43 02 19 of stuur een mail naar wesselinkch@gmail.com.