Stedendriehoek

Heilsleger voorziet in warme maaltijd

Vanaf donderdag 21 januari start het Leger des Heils aan het Hofveld 21-23 met een maaltijdenservice voor mensen die door corona in financiële nood zijn gekomen.

Het Leger des Heils heeft in de afgelopen maanden gemerkt dat er steeds meer mensen zijn die in financiële nood komen als gevolg van de coronapandemie. Daarom start het Leger des Heils aan het Hofveld 21-23 een maaltijdenservice. “Het liefst zouden we met elkaar aan een gezellig gedekte tafel van een gezonde, zelf gekookte maaltijd genieten”, licht lt.-kolonel Ine Voorham toe. “Maar helaas, dat is op dit moment niet mogelijk.”

De maaltijdenservice is bedoeld voor die mensen die niet altijd genoeg te eten hebben en niet over een pas van de voedselbank beschikken. Iedere week is er de keuze uit een aardappel- of pasta/rijstmaaltijd voor slechts €1,50. Dankzij sponsoren is het Leger des Heils in staat deze maaltijden tegen deze prijs te kunnen verstrekken.

Vóór woensdag opgeven is nodig. Dit kan door een ticket te kopen bij de receptie aan het Hofveld 21-23. Voor wie dat niet haalbaar is, is het mogelijk om via de mail (korps.apeldoorn@legerdesheils.nl) een maaltijd te reserveren. Iedere donderdag tussen 16.30 en 18.00 uur kan men de maaltijd komen afhalen. Voor meer informatie, telefoon 06-25152176.