112

Heftig ongeluk in Hoenderloo

Bij een heftig eenzijdig ongeluk op de Otterloseweg (N304) tussen Hoenderloo en Apeldoorn zijn afgelopen nacht twee (zwaar)gewonden gevallen. Beide zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 04.00 uur. De bestuurder die vanaf Hoenderloo richting Apeldoorn reed met zijn auto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en botste frontaal tegen een boom. De automobilist en zijn bijrijdster raakten gewond. 

Na het ongeluk kwamen de hulpdiensten massaal ter plaatse. Waaronder vier brandweerwagens en twee ambulances. De brandweerlieden hebben de auto, die na het ongeluk vlam vatte geblust. Vervolgens hebben zij de bestuurder en diens bijrijder uit de auto auto geholpen.

De twee inzittenden, een jonge man en vrouw zijn door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. Beide zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De Otterloseweg werd vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek. Dit had mede te maken met de ernst van de verwondingen van de slachtoffers. 

Nadat het onderzoek was afgerond werd de zwaar beschadigde BMW door een berger afgesleept.