Stedendriehoek

Héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren

APELDOORN – Wanneer de eerste herfstblaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween. Van 6 oktober tot en met 5 november is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Het park wordt prachtig versierd met honderden strobalen, pompoenen en maiskolven en het bos achterin het park verandert in een mysterieus Griezelbos.

In het Griezelbos komt een scène tot leven, gebaseerd op de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’ van Kinderpretpark Julianatoren. Bezoekers worden uitgedaagd om in dit bos op zoek te gaan naar de pagina uit een toverboek waarop de geheime ingrediënten staan van een veranderdrank. De ontknoping van dit spannende verhaal volgt in de nieuwe theatershow Cas de Ranger’s Wiezel de Griezel Show. Uiteraard schitteren alle bekende karakters van het pretpark in diverse spectaculaire Halloweenshows.

In de film betovert de gemene tovenares Weuzel haar zoon, Wiezel de Griezel, tot een plaaggeest om het leven van Cas de Ranger zuur te maken en Halloween in het pretpark te verpesten. Cas heeft echter een toverboek bemachtigd met een spreuk voor een veranderdrank om de betovering te verbreken. Weuzel heeft een storm ontketend waardoor alle bladzijden van het toverboek verspreid liggen in het Griezelbos. Kunnen ze de juiste bladzijde van de veranderdrank vinden? De film is te zien op Videoland en op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.

In het betoverende Griezelbos belanden bezoekers in een wereld waar spanning en avontuur samenkomen. Terwijl ze zoeken naar de juiste bladzijde van de veranderdrank, worden ze ondergedompeld in een spannend avontuur vol raadsels en verrassingen. Onderweg kunnen ze aanwijzingen vinden en obstakels overwinnen om de benodigde informatie te verzamelen.

Hebben de bezoekers de juiste pagina kunnen vinden in het Griezelbos? In de nieuwe theatershow zullen ze getuige zijn van de spannende climax van het verhaal. Samen met Cas de Ranger brouwen ze de veranderdrank. Zal het lukken om de betovering te verbreken en Wiezel de Griezel om te toveren tot een aardige griezel? Hiermee redden ze Halloween in Kinderpretpark Julianatoren.