Stedendriehoek

(Hart)verwarmende prijs bij Groenrijk Malkenschoten

Aan het begin van de coronacrisis zag Groenrijk Malkenschoten het aantal klanten teruglopen. Om dit weer een boost te geven, kwam het bedrijf met een leuke winactie. Wie minimaal 25 euro aan buitenplanten spendeerde, maakte kans op een terrasverwarmer ter waarde van 249 euro. De gelukkige winnaars haalden afgelopen week hun prijs op.

Het echtpaar Walter neemt de prijs glimlachend in ontvangst. “Hij is wel wat groter dan we hadden verwacht.” Samen met Vera Stenders van Groenrijk Malkenschoten poseert het echtpaar voor de foto. “Ik vind het hartstikke leuk om te winnen”, vertelt mevrouw Walter. “Zo kunnen we in het najaar – wanneer de zon schijnt – nog een poosje buiten zitten.”

Het echtpaar vertelt dat ze vaker meedoen met winacties, vooral bij puzzels in de krant en bloemenacties. “We zijn altijd in de tuin bezig met planten. We hebben onze tuin opgedeeld in vier vakken en geven die allemaal anders vorm. Zo hebben we een rozentuin, rotstuin, vijver en struiken.” Het echtpaar overwoog al eerder om een overdekt terras te maken. “Deze terrasverwarmer is wel de aanzet om dit te realiseren.”